Hva gjør vi hos bildoktoren?

Bildet over gir nok de fleste av oss bileiere noenlunde de samme følelsene. Man blir bekymret for hva som er galt, og de fleste tenker også på økonomien og lurer på hvor dyrt dette kan risikere å bli.

Bildoktoren As ble til som en løsning på dette problemet - nemlig:

Hvordan finne ut hva som er galt med bilen, OG sammenligne verksteder, FØR en leverer fra seg bilen til reparasjon? 

Vår løsning er å komme hjem til kunden og diagnostisere bilen – for så å tilby pristilbud fra verksteder.

På denne måten tror vi også at vi bidrar til å motarbeide svart omsetning i bransjen, ved at alle nå kan «kjenne» en mekaniker, og deretter velge verksted.

Vi skal bidra med gode faglige råd, og flere mobile tjenester til alle bileiere.

Blant annet kan kunder bestille oss hjem til seg for å bytte til sommer-/vinterhjul. Så slipper en å stå i kø på dekksentrene når det er tiden for det. 

Karbonrens er en miljøvennlig behandling til fossildrevne motorer, som i noen tilfeller kan spare forbrukere for flerfoldige tusen kroner, når det viser seg at en kurativ behandling med karbonrens kan fjerne årsaken til feilmelding på f.eks EGR ventil og annet. Disse feilene peker ofte på svært kostbare reparasjoner dersom en blir nødt til å skifte deler. Også dette er noe vi vil tilby. Du kan lese mer om karbonrens og hva det går ut på her.

På bildoktoren.no skal bileiere etter hvert kunne finne svar på alt de lurer på om bilhold, bilproblemer osv.

Har du tema du kunne ønske deg å lære mer om som har med bilhold å gjøre? Send oss gjerne en epost til post@bildoktoren.no