Ny måte for verksteder å nå ut til bileiere.

ny prissammenligningstjeneste mellom verksteder

Nå kan vi endelig presentere vår tjeneste for verksteder også! 

Nå som det kommer flere og flere tilbydere av bilabonnementer, og det legges opp til at alt skal foregå sømløst og max. kundevennlig, så er det noen som har blitt glemt i utviklingen av tilbud - og det er bileiere uten nybilgaranti. De har fremdeles vært henvist til å stille spm i facebook grupper, eller å ringe ned bekjente mekanikere for hjelp til å finne ut hva som er galt med bilen - når de merker at den står overfor en reparasjon. 

Vi holder på å fylle opp med mekanikere, eller såkalte bildoktorer, som står klare til å ta diagnoseoppdrag for oss ute hos kundene. Målet er å kunne dekke store deler av landet vårt etter hvert, samtidig som vi allerede nå kan tilby videosamtaler. 

Vårt mål er å skape en plattform hvor bileiere går når de trenger hjelp til bilen sin, og vi starter med det viktigste; nemlig å kunne hjelpe med å finne ut hva som er galt med den - og tilby pristilbud fra verksteder. 

Vi utvikler stadig tilbudet vårt, og i løpet av 2022 vil vi ha på plass enda mer! Ønsket vårt er å kunne ha et rikt utvalg av verksteder for kunden å velge mellom når de selv skal velge hvem de får pristilbud fra (men max 3 stk), og derfor er vår prismodell beskjeden. Vi vil heller ha mange verksteder med, enn  å kun være tilgjengelig for dem med store markedsbudsjetter.

Få et tilbud

 

Under illustreres løsningen, og vi har meget gode priser til de 100 første verkstedene som inngår avtale med oss.

 

slik fungerer det