Bildoktorens nyheter og artikler

Møt vår første bildoktor i Møre og Romsdal.

Skrevet av Bildoktoren | 31.mar.2022 11:51:00

Nå som vi begynner å få på plass bildoktorer rundt omkring i landet, tenker vi at det kan være greit å presentere dem her, så våre fremtidige kunder kan gjøre seg kjent med dem. Først ut er vår bildoktor i Ørsta/Volda området;

Andreas Giske Aasen er utdannet maskinist og jobber også offshore i tillegg til å drive Aasen multiservice i Ørsta.

Andreas er en grei kar fra Ørsta som har hatt interesse for bil helt siden han var barn. Han liker utfordringer og ser på en bil med problemer som en utfordring som må løses - og dermed blir det sånn! 

Han er nylig blitt pappa og ser frem til å skulle lære opp poden i mekking når han blir eldre, men foreløpig blir det mest kos med myke bamser...:) 

Våre bildoktorer bruker gode og anerkjente diagnoseapparater med muligheter for ekstrautstyr osv, og Andreas foretrekker Autel. Han har til og med utstyr som gjør det mulig å lese av feilkoder på så gamle biler at de ikke engang hadde installert uttak for OBD2 (eller diagnoseapparat).

Mer om hvilke bilmodeller dette gjelder kan du få ved å lese på hans  profilside

 

 

Med eget inspeksjonskamera i tillegg gjør det det også mulig å se/dokumentere ting uten større demonteringer.

Alle våre bildoktorer driver egne selskaper som i tillegg til å ta diagnoseoppdrag for oss, også tilbyr andre mobile tjenester. Når diagnose er satt, vil du få mulighet til å velge inntil 3 verksteder i vårt nettverk av autoriserte verksteder som blir bedt om å gi et pristilbud på din nødvendige reparasjon.

Hos bildoktor Aasen er det snart også mulig å leie 5 tonns gravemaskin (med pigghammer og S40 feste). 

Regenerering av partikkelfilter, leie av tipphenger til både bil og traktor, transport t/r verksted er alle tjenester du kan bestille hos ham, og det kommer stadig vekk nye tjenester en kan benytte seg av mobilt - og da får du først beskjed om det  ved å abonnere på vårt nyhetsbrev nederst på siden her, og/eller følge vår facebook side:) 

Mer om alle tjenestene hans kan du lese om på hans profilside hos oss. Utvalget er slik:

 

 

Og skulle du allerede ønske å bestille ham hjem til deg for diagnose kan du gjøre det her.

Og bor du andre steder i landet vårt, så har vi alltid videosamtale med en av våre mekanikere som en mulighet.

 

 

 

Vi er også igang med å registrere inn verksteder på nettsiden vår, slik at en kan lese mer om de ulike før en velger hvem en ønsker tilbud fra. Disse blir tilgjengelig på siden vår fortløpende etterhvert som vi har bildoktor på stedet.