Bildoktorens nyheter og artikler

Et eksempel på hva vi kan hjelpe deg med... siden vi tilbyr mobile tjenester

Skrevet av Bildoktoren | 13.jul.2022 10:52:04

For å vise mer spesifikt hva vi kan hjelpe våre kunder med, har vi tatt litt bilder når vi har vært ute på oppdrag. Så kan vi lettere forklare hva vi gjør og ikke minst hva vi kan bidra med.

Vi hadde f.eks en kunde med en Audi A5 nylig, med oransje lys i dashbordet som kontaktet  oss i første omgang, for å forsøke å finne en rimelig løsning på hva som var galt med bilen. Det koster jo tross alt kun 559,- å få en av våre bildoktorer på besøk. Feilkode avlesingen, samt kundens beskrivelser av hva han opplevde når han kjørte bilen med lys i dashbordet, var nok til at mekanikeren som kom hjem til ham visste hva som var galt.

Nå er det også et "kjent problem" på denne bilmodellen at bilen gjerne "sluker" olje med tilsvarende følgeproblemer, men hvem andre enn mekanikere kjenner til slikt? Dermed fikk kunden masse god iinformasjon om dette, i tillegg til at mekanikeren kunne fortelle hva feilkodeavlesingen sa;

 

 

 

Ettersom å skifte tennplugger var løsningen i dette tilfellet, innhentet vi som en del av tilbudet vårt pristilbud fra verksteder på jobben med å skifte alle 4 tennpluggene for kunden. Men siden bileiere faktisk har lov til å reparere selv på egen bil, og det å skifte tennplugger ikke er en komplisert sak, kunne vår mekaniker på stedet fortelle kunden hvordan han kunne gå frem, samt hvilke verktøy som ville trenges for å bytte dem selv.

Dermed løste bileieren saken selv, og sparte gode penger på det. Hadde han ikke følt seg handy nok til å gjøre det selv, kunne han valgt et av verkstedene som kom med ledig time og pristilbud på jobben. På bildene under kan en se hvordan kunden løste det selv. Og siden han var så fornøyd med å ha spart penger nå før ferien, tok han like godt bilder og sendte til oss, som takk for hjelpen:)

 

 

  • Kjenner du en mekaniker som kunne tenke seg å ta oppdrag som bildoktor for oss? 
    Be dem fylle ut skjemaet her. Eller les mer om oss her;  Finne ut hva som er galt med bilen
  • Eller vet du om et bra og autorisert verksted som du mener burde bli med i nettverket vårt? 
    Send dem denne linken. Så kan de registrere verkstedet sitt hos oss, enten kostnadsfritt med provisjon pr. vunnede oppdrag, eller til en lav årspris.