Bildoktorens nyheter og artikler

Bestill mekaniker hjem til deg på stadig nye steder i Norge

Skrevet av Bildoktoren | 16.mai.2022 09:53:25

Vi er nå klare med mekanikere på 6 steder i Norge, hvor bileiere kan bestille oss hjem til seg neste gang bilen fusker eller ikke fungerer helt som den skal- og man trenger å Finne ut hva som er galt med bilen.  De fleste skjønner at den nok må på verksted ganske snart; og de fleste er også bekymret for hvor dyrt det vil bli.

De som vanligvis opplever dette som ekstra usikkert og skummelt er bileiere uten nybilgaranti - for av erfaring så kan det dukke opp masse ekstrareparasjoner når man først har valgt verksted og levert bilen inn. Da er det jo veldig greit å kunne få en mekaniker til å se over, lese av feilkoder og generelt komme med råd og tips til akkurat DIN bil- før du mottar pristilbud fra verksteder i vårt nettverk av autoriserte bilverksteder.

Våre "bildoktorer" er mekanikere som alle driver med ulike mobile tjenester fra før via egne selskaper, og som deler vår tanke og ide om at bilhold generelt er dyrt, og at bileiere kan nyte godt av råd og tips direkte fra mekaniker. Dessuten vet verkstedene som er en del av nettverket vårt at diagnosen som kommer er kvalitetssjekket av mekaniker på forhånd, og ev. forbehold/usikkerhet blir belyst i diagnoseskjemaet fra oss. Dermed blir pristilbudene mer nøyaktig ut mot kunde. 

Verkstedene i nettverket

For å kunne gi våre kunder det beste tilbudet og servicen, legger vi også opp til at de skal få tilbud fra verksteder som vektlegger flere fordeler for kunden enn bare lavest mulig pris. For hadde det ikke vært greit å få et prisoverslag på hva de nødvendige delene i reparasjonen koster som likeverdige deler vs. nye deler ? Og på denne måten få et bedre grunnlag for å ta mer bærekraftige valg også?

Våre bildoktorer bistår gjerne med å innhente pristilbud på likeverdige deler fra godkjente bilopphuggere o.l , slik at kunden får et reelt og oversiktlig tilbud, som gir et mye bedre grunnlag for å ta miljøvennlige valg, også når bilen må på verksted. Verkstedene som er med i nettverket vårt så langt har alle sagt at de er opptatt av muligheten for bærekraftige valg i form av at de også tar oppdrag hvor likeverdige deler brukes, og at de dermed kun priser arbeidstiden som går med til jobben. 

Eller om det tilbys leiebil fra verkstedet du vurderer å velge? Eller hva med ekspresstime, lørdagsåpent verksted? Vi finner frem til det unike med hvert verksted slik at de skiller seg ut og treffer de like unike bileierne, som alle har ulike behov selv om bilen må på verksted.

Vi utvider stadig med bildoktorer på nye steder, og tilhørende da verksteder - slik at bileiere over hele Norge etterhvert skal kunne nyte godt av våre mobile tjenester.